Freedog BeNeLux

Buitengewoon gezond en betaalbaar hondenvoer

Aanbieding!

Centoundici basic “new” premium brok, alle rassen 20 kg ** !! AANBIEDING !! **

(3 klantbeoordelingen)

 47.95  41.95

De vernieuwde basic versie van Centoundici wordt gekenmerkt door een hoge verteerbaarheid (3700 Kcal./Kg) Het  vleesgehalte van deze brok bedraagt tenminste 23%. De basic variant blinkt uit in prijs/kwaliteit verhouding en is geschikt voor honden van alle rassen met een normaal bewegingspatroon. Ook wordt deze variant in verband met de zeer gunstige prijs veelvuldig gebruikt door fokkers met meerdere honden.

Beschrijving

Centoundici basic “new”

De vernieuwde basic versie van Centaundici wordt gekenmerkt door een goede verteerbaarheid (3700 Kcal./Kg) Het  vleesgehalte van deze brok bedraagt tenminste 23%. De basic variant blinkt uit in prijs/kwaliteit verhouding en is geschikt voor honden van alle rassen met een normaal bewegingspatroon. Deze variant wordt in verband met de gunstige prijs en goede kwaliteit veelvuldig besteld door fokkers en/of mensen met meerdere honden. Centoundici is een product van dezelfde leverancier als onze andere brokken en voldoet derhalve aan de zelfde strenge kwaliteitseisen.

Samenstelling:

Dubbel gebakken maisvlokken, gedroogd vlees (min. 23%), mais, kippen olie, gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde bietenpulp, sodium chloride, kastanje extract, Minerale zouten, vitaminen

Analytische bestanddelen:

Eiwitgehalte 21,5%, vetgehalte 11%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 9,5%, calcium 2%, fosfor 1,4%

Metaboliseerbare energie:

3.700 Kcal/kg
Metaboliseerbare energie is de energie die gebruikt kan worden voor de processen in het lichaam zoals groei en spieropbouw. Van alle energie die de hond opneemt via de voeding wordt de energie afgehaald die de hond verliest via urine en ontlasting. wat overblijft is energie waar de hond wat mee kan voor zijn lichaam, de metaboliseerbare energie.

Toevoegingsmiddelen:

(per kg) Vitamine A 10.000 UI/kg, vitamine D3 750 UI/kg, vitamine E (all-rac alfa-tocoferylacetaat) 110 mg/kg,  ijzer sulfaat monohydraat 240.00 mg, koper sulfaat pentahydraat 35.00 mg, zinkoxide 140.00 mg, mangaan sulfaat monohydraat 70.00 mg, natriumseleniet 0.34 mg, calciumjodaat 1.80 mg

Voedingsrichtlijnen:

AANBEVOLEN DAGELIJKSE HOEVEELHEID (gram p/kg)
gewicht in kg in een flat in een tuin op een boerderij
5 tot 12 185 205 225
13-14 210 230 255
15-16 230 255 280
17-18 275 305 340
19-20 300 330 365
21-25 350 390 425
26-30 400 445 490
31-40 505 550 610
41-50 590 655 720


Opmerking:
De voedingsbehoefte verschilt per hond en is mede afhankelijk van de omgevingssituatie. Om deze reden geven wij verschillende richtlijnen voor honden die opgroeien in een flat, tuin of op een boerderij. Bedenk dat dit uiteindelijk richtlijnen blijven. Het menselijk oog blijft uiteindelijk  de beste graadmeter voor een juiste hoeveelheid voeding voor de hond. Vanwege de hoge verteerbaarheid hoeft u van Freedog nooit grote hoeveelheden te voeren. Houdt hier rekening mee als u overstapt van een ander merk !
Instructies algemeen:
Centoundici  basic “new” wordt het beste als een droge brok gevoerd maar kan indien nodig ook bevochtigd worden met lauwwarm water. Zorg er altijd voor dat uw hond beschikt over voldoende vers water.
Bij vervanging van een ander voer: Centoundici  eerst mengen met het huidige voer om de hond langzaam te laten wennen. na ongeveer 2 tot 3 dagen kunt u volledig overgaan op Centoundici basic “new”.

 

3 beoordelingen voor Centoundici basic “new” premium brok, alle rassen 20 kg ** !! AANBIEDING !! **

 1. Diny Oostveen

  Onze labrador Bruno krijgt sinds enkele weken ook de Freedog brokken. Op aanraden van de fokker van Bruno ben ik het eens gaan proberen. Binnen amper twee weken zag ik dat hij in een betere conditie raakte, dat zijn vacht meer ging glanzen en dat hij met meer plezier ging eten. Ik ben echt heel erg blij met dit brokken merk. Met een zak van 20 kg kan ik 6 weken vooruit, dus het is ook nog eens lekker goedkoop 🙂
  Groetjes Diny Oostveen

 2. HJwin

  Een mooie brok qua prijs. Met negen grote honden is dit voer voor mij echt ideaal. De honden blijven in een goede conditie en ze eten het allemaal heel graag. Dat is voor mij het grootste pluspunt van deze brok. Had ik wat minder honden in mijn kennel dan zou ik waarschijnlijk voor een andere variant gaan met nog wat meer vlees. Voor mij is de gratis thuisbezorging bij grote hoeveelheden nog een heel belangrijk pluspunt. Ik wordt ook altijd prima geholpen door Freedog en ze maken heldere afspraken. Succes daarom met het merk. Ik kan het iedereen aanraden.

  Henk-Jan Winters

 3. Wim jansen

  Zeer tevreden over deze brokken. De honden eten het heel graag. Goede ontlasting hebben ze er van en ze zitten mooi in hun vacht. Ik ben er blij mee!

Een beoordeling toevoegen

Geachte klant,

Vanwege een foutieve levering kunnen wij Freedog Zalm momenteel alleen uitleveren in maat M (medium). Het product is volledig gelijk aan maat L (large) alleen zijn de brokken iets kleiner . Maat M is voor vrijwel alle rassen een geschikte voermaat.

Wij excuseren ons voor het ongemak. Vanaf onze volgende levering zijn de grotere brokken wel weer voorradig. Dat zal zijn: omstreeks half Juni.

Dank voor uw begrip.
Vriendelijke groet,

Team Freedog Benelux

LEVERING TIJDENS DE VAKANTIE

Beste bezoeker, 

Wegens vakantie zullen bestellingen in de periode 15 t/m  22 juli later geleverd worden.
Vanaf 22 juli worden de bestellingen weer uitgeleverd.

Voor vragen kunt u mailen naar info@bestelfreedog.eu
Wij rekenen op uw begrip.

Vriendelijke groet,

Team Freedog BeNeLux