Freedog BeNeLux

Buitengewoon gezond en betaalbaar hondenvoer

*NIEUW* Freedog Vantage super premium brok, bij gewrichtsproblemen, alle rassen 20 kg

 64.95

Freedog® Vantage is speciaal voor middelgrote en grote honden met specifieke voedingsbehoeften. Het bevat chondroïtine en glucosamine gecombineerd met MSM (methylsulfonylmethaan), d.w.z. natuurlijke organische zwavel met antipyretische en ontstekingsremmende functies. Het bevat ook taurine en L-carnitine om de hartfunctie te helpen verbeteren. Het bevat ook kabeljauwleverolie, die vitamine D3 bevat die onmisbaar is voor de botten. Samen met lijnolie bevat het grote hoeveelheden omega 3, EPA en DHA. Freedog Vantage is licht verteerbaar, dankzij de dubbelgekookte cornflakes, leverbeschermers zoals cholinechloride en probiotica zoals FOS, een mengsel van fructooligosacchariden van cichorei-inuline.

Freedog® Vantage wordt aangeraden als hondenbrok ter voorkoming- of verbetering van gewrichtsproblemen en slijtage van het gewrichtskraakbeen.

Beschrijving

Freedog vantage

Freedog® Vantage is een compleet hondenvoer voor middelgrote en grote honden. Deze variant is uitermate geschikt voor volwassen honden met gewrichtsproblemen en voor jong volwassen honden (>12 maanden) met groei-en gewrichtsproblemen. Ook is  Freedog® Vantage geschikt voor oudere (> 7 jaar) grote hondenrassen ter voorkoming van slijtage aan de gewrichten.

Het bevat chondroïtine en glucosamine gecombineerd met MSM (methylsulfonylmethaan), d.w.z. natuurlijke organische zwavel met antipyretische en ontstekingsremmende functies. Het bevat ook taurine en L-carnitine om de hartfunctie te helpen verbeteren. Het bevat ook kabeljauwleverolie, die vitamine D3 bevat die onmisbaar is voor de botten. Samen met lijnolie bevat het grote hoeveelheden omega 3, EPA en DHA. Freedog Vantage is licht verteerbaar, dankzij dubbel gebakken maisvlokken, leverbeschermers zoals cholinechloride en probiotica zoals FOS, een mengsel van fructooligosacchariden van cichorei-inuline.

Samenstelling:

Gedroogd vlees (30% min.), Rijst, cornflakes, maïs, kippenolie, bietenpulp, kippeneiwithydrolysaat, lijnolie (1,5%), kabeljauwleverolie (0,5%), cholinechloride, natriumchloride, FOS (1 g) / kg) (fructooligosacchariden), kastanje-extract, chondroïtinesulfaat, HCL-glucosamine, MSM (methylsulfonylmethaan), taurine L-carnitine, mineralen en vitamines.

Analytische bestanddelen:

Eiwitgehalte 26,5%, vetgehalte 15,5%, ruwe celstof 2%, ruwe as 5,5%, calcium 1,8%, fosfor 0,85%, Omega 6: 3,35%, Omega 3: 0,86%

Metaboliseerbare energie:

4.150 Kcal/kg
Metaboliseerbare energie is de energie die gebruikt kan worden voor de processen in het lichaam zoals groei en spieropbouw. Van alle energie die de hond opneemt via de voeding wordt de energie afgehaald die de hond verliest via urine en ontlasting. wat overblijft is energie waar de hond wat mee kan voor zijn lichaam, de metaboliseerbare energie.

Toevoegingsmiddelen:

Voedingsadditieven (per kg)
Vitamine A (als retinyl acetaat) UI 17.000 – Vitamine D3 (als cholecalciferol) UI 1.150 – Vitamine E (all-rac-alpha-tocopherylacetaat) 250 mg – Choline chloride 3000 mg Ferrous sulfaat monohydrate 270 mg, natrium seleniet 0,35 mg, koper sulfaatpentahydraat 40 mg, mangaansulfaatmonohydraat 75 mg, zinkoxide 155 mg, watervrij calciumjodaat 2 mg

Organoleptische additieven – aroma’s
Kastanje-extract

Technologische additieven (per kg)
MSM (methylsulfonylmethane) 400 mg, glucosamine 400 mg, chondroïtinesulfaat 260 mg

Aminozuren (per kg)
L-carnitine 50%, 50 mg

 

Voedingsrichtlijnen:

AANBEVOLEN DAGELIJKSE HOEVEELHEID (gram p/kg)
gewicht in kg in een flat in een tuin op een boerderij
5 tot 12 175 195 215
13-14 200 220 240
15-16 220 240 265
17-18 235 260 290
19-20 255 285 315
21-25 300 330 370
26-30 345 380 420
31-40 425 470 520
41-50 500 560 615


Opmerking:
De voedingsbehoefte verschilt per hond en is mede afhankelijk van de omgevingssituatie. Om deze reden geven wij verschillende richtlijnen voor honden die opgroeien in een flat, tuin of op een boerderij. Bedenk dat dit uiteindelijk richtlijnen blijven. Het menselijk oog blijft uiteindelijk  de beste graadmeter voor een juiste hoeveelheid voeding voor de hond. Vanwege de hoge verteerbaarheid hoeft u van Freedog nooit grote hoeveelheden te voeren. Houdt hier rekening mee als u overstapt van een ander merk !
Instructies algemeen:
Freedog Vantage wordt het beste als een droge brok gevoerd maar kan indien nodig ook bevochtigd worden met lauwwarm water. Zorg er altijd voor dat uw hond beschikt over voldoende vers water.
Bij vervanging van een ander voer: Freedog langzaam mengen met het huidige voer om de hond te laten wennen. na ongeveer 2 tot 3 dagen kunt u volledig overgaan op Freedog vantage.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “*NIEUW* Freedog Vantage super premium brok, bij gewrichtsproblemen, alle rassen 20 kg” te beoordelen

Geachte klant,

Vanwege een foutieve levering kunnen wij Freedog Zalm momenteel alleen uitleveren in maat M (medium). Het product is volledig gelijk aan maat L (large) alleen zijn de brokken iets kleiner . Maat M is voor vrijwel alle rassen een geschikte voermaat.

Wij excuseren ons voor het ongemak. Vanaf onze volgende levering zijn de grotere brokken wel weer voorradig. Dat zal zijn: omstreeks half Juni.

Dank voor uw begrip.
Vriendelijke groet,

Team Freedog Benelux