Freedog BeNeLux

Buitengewoon gezond en betaalbaar hondenvoer

Freedog mantenimento super premium brok, vrij van graangluten, alle rassen 20 kg

(4 klantbeoordelingen)

 52.95

Freedog Mantenimento: een uitgebalanceerd, compleet voer voor honden met een normale activiteit. Het belangrijkste ingrediënt van deze variant bestaat uit (minimaal 30%) gedroogd vlees. Freedog Mantenimento is volledig vrij van graangluten. Deze onderhoudsbrok is de meest verkochte Freedog variant en is geschikt voor alle rassen. Voor wie de beste kwaliteit hondenbrok zoekt tegen een betaalbare prijs.

Beschrijving

Freedog Mantenimento

Een uitgebalanceerd, compleet voer voor honden met een normale activiteit. Het belangrijkste ingrediënt van deze variant bestaat uit (minimaal 30%) gedroogd vlees. Freedog Mantenimento is volledig vrij van graangluten. Deze onderhoudsbrok is de meest verkochte Freedog variant en is geschikt voor alle rassen. Voor wie de beste kwaliteit hondenbrok zoekt tegen een betaalbare prijs.

Samenstelling:

Gedroogd vlees (min. 30%), rijst, maisvlokken, kippenolie, gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde bietenpulp, sodium chloride, choline chloride, Fructo-Oligosacchariden (F.O.S.), kastanje extract, Minerale zouten, vitaminen

Analytische bestanddelen:

Eiwitgehalte 25%, vetgehalte 15%, ruwe celstof 2%, ruwe as 5%, calcium 1,00%, fosfor 0,8%

Metaboliseerbare energie:

4.200 Kcal/kg
Metaboliseerbare energie is de energie die gebruikt kan worden voor de processen in het lichaam zoals groei en spieropbouw. Van alle energie die de hond opneemt via de voeding wordt de energie afgehaald die de hond verliest via urine en ontlasting. wat overblijft is energie waar de hond wat mee kan voor zijn lichaam, de metaboliseerbare energie.

Toevoegingsmiddelen:

(per kg) Vitamine A 12.500 UI/kg, vitamine D3 900 UI/kg, vitamine E (all-rac alfa-tocoferylacetaat) 220 mg/kg, choline chloride 1.200 mg, ijzer sulfaat monohydraat 270.00 mg, natriumseleniet 0.36 mg, koper sulfaat pentahydraat 40.00 mg, mangaan sulfaat monohydraat 75.00 mg, zinkoxide 160.00 mg, calciumjodaat 2.0 mg

Voedingsrichtlijnen:

AANBEVOLEN DAGELIJKSE HOEVEELHEID (gram p/kg)
GEWICHT  IN KG
5 tot 15 95-215
16 tot 25 225-315
26 tot 35 325-405
36 tot 45 410-485
46 tot 55 490-570
56 tot 65 575-640


Opmerking:
De voedingsbehoefte verschilt per hond en is mede afhankelijk van de omgevingssituatie. Om deze reden geven wij vaak verschillende richtlijnen af voor honden die opgroeien in een flat, tuin of op een boerderij. Bedenk dat dit uiteindelijk richtlijnen blijven. Het menselijk oog blijft altijd de beste graadmeter voor een juiste hoeveelheid voeding voor de hond. Vanwege de hoge verteerbaarheid hoeft u van Freedog nooit grote hoeveelheden te voeren. Houdt hier rekening mee als u overstapt van een ander merk !
Instructies algemeen:
Freedog mantenimento wordt het beste als een droge brok gevoerd maar kan indien nodig ook bevochtigd worden met lauwwarm water. Zorg er altijd voor dat uw hond beschikt over voldoende vers water.
Bij vervanging van een ander voer: Freedog langzaam mengen met het huidige voer om de hond te laten wennen. na ongeveer 5 tot 7 dagen kunt u volledig overgaan op Freedog mantenimento.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

4 beoordelingen voor Freedog mantenimento super premium brok, vrij van graangluten, alle rassen 20 kg

 1. Janne67

  Als fokker van Mastiffs ben ik lang op zoek geweest naar een brok die aan mijn kwaliteitseisen voldeed maar die ook betaalbaar was. Er zijn zeker andere geweldige brokken verkrijgbaar, sommige met zelfs 60 tot 70% vlees maar die zijn voor mij echt onbetaalbaar. Ik heb ook nog even rauw vlees geprobeerd maar daarmee hield ik mijn honden te moeilijk op gewicht. Ze wilden ook niet altijd alles eten.
  Met de freedog brokken heb ik eindelijk wat ik zocht. Een goed vleesgehalte en toch een betaalbare brok. Mijn honden (65 kg) eten nu zo’n 600 gram mantenimento per dag en blijven heel goed op gewicht. De laatste keer heb ik voor de afwisseling ook een andere soort mee besteld. Benieuwd wat ze daar van vinden :-).
  Ze zijn in ieder geval duidelijk in goede conditie en ze vinden het bovendien erg lekker. Ik kan het iedereen zeker aanraden. Groetjes Janne

 2. samanthavermeer_db5wu617

  Ik koop dit merk sinds kort in de dierenwinkel bij mij in het dorp en dus niet online. Ik wil graag even laten weten dat ik er super tevreden over ben. Mijn honden Nina en Bo smullen er echt van en ze zien er echt goed uit met dit voer. 🙂

 3. Wim Bertens

  Mijn hond doet het goed op deze brokken. Ik krijg soms bij de levering ook nog wat leuks er bij voor mijn hond.
  Ik vind Freedog een erg goed bedrijf met hele goede brokken.

 4. patrick.kramer (geverifieerde eigenaar)

  Na diverse merken en soorten geprobeert te hebben zijn we overgestapt naar deze geweldig broken.
  Onze Cane Corso van inmiddels 4 jaar, had elke keer problemen met de oren, die smerig en vaak ontstoken waren. na een tip van een andere liefhebber zijn we over gestapt naar deze brok, en zijn eigenlijk alle problemen met een week of 4 verdwenen. De hond glanst mooi en blijft Keurig op gewicht. Kort om een zeer tevreden klant, en hond, van Freedog Brokken.

Een beoordeling toevoegen

Geachte klant,

Vanwege een foutieve levering kunnen wij Freedog Zalm momenteel alleen uitleveren in maat M (medium). Het product is volledig gelijk aan maat L (large) alleen zijn de brokken iets kleiner . Maat M is voor vrijwel alle rassen een geschikte voermaat.

Wij excuseren ons voor het ongemak. Vanaf onze volgende levering zijn de grotere brokken wel weer voorradig. Dat zal zijn: omstreeks half Juni.

Dank voor uw begrip.
Vriendelijke groet,

Team Freedog Benelux